Musiikkituotanto.

MPL-Production

 

Annamme artisteille tälläisen mahdollisuuden. Teemme musiikin ja sinä teet loput.

Musiikkituotantoa voidaan toteuttaa näinkin.

Teemme musiikin ja lyriikan. Artistin tehtävä on viestin eli laulun tekstin sekä musiikin sisäistäminen ja lauluosuuden äänitys siten että kuulijan on helppo ymmärtää ja nauttia kuulemastaan, on hyvä että esittäjä on innostuneena omasta työstään.

Artistin näkyvyyteen tarvitaan videotuotanto esim YouTube.

Musiikin jakelussa on tehokasta käyttää suosituimpia digitaalisia jakelupalveluita kuten iTunes, Spotify, Deezer, Amazon, Xbox, Apple Music, YouTube yms. Perinteiselle CD:lle löytyy vielä jokunen kannattajia, joten sekin on hyvä huomioida tarvittaessa.

Radiot ja soittolistat eri muodoissaan etsivät uusia kiinnostavia esiintyjiä. Sinne pääsy onkin sitten enemmän artistin musiikinn vaikutuksen aikaansaamaa. Toki kiinnostavuus ja näkyvyys medioissa, julkisuus, sosiaalisen median seuraajat ovat avain asemassa ajan saamiseksi Radio-medioissa yms.

Mainonnassa on hyvä hyödyntää sosiaalista mediaa eri muodoissaan. Instagramiin, Twitteriin, Facebookiin, Snapchatiin ym palveluihin voidaan laittaa hyvinkin tuotettua artistin näköistä materiaalia tai rehellistä arkista artistielämää esittelevää materiaalia. 

 

MPL-Production

musiikkistudiot@gmail.com


Tekijänoikeudet lyhyesti (sävellys - sanoitus - taustat).

  

Tekijöiden (MPL-Production) lupa tarvitaan kaikkeen kaupalliseen toimintaan.

Tekijät on oikeutettu korvaukseen, jos äänitettä myydään.

Oikeuksien suoja-aika on 70v

 

Luvat ym tieto saa s-posti musiikkistudiot@gmail.com